Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_admin_bar_edit_site_menu' not found or invalid function name in /home/pameiskq/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307

Възползвайте се от нашата оферта за безплатна паметна страница !

Стараем се да поддържаме нашата платформа максимално достъпна за всички. Все пак, създаването и поддръжката на профил в платформата изисква отделянето на ресурси. Това е причината да съществуват различни планове, между които да избирате. Възползвайте се от нашата временна оферта и създайте безплатна паметна страница на Ваш починал близък.  Промо-код: freepass. Срокът на валидност на промо-кода е 30 календарни дни. 

Натиснете върху бутона отдолу:

Цени и плащане

Цени и плащане – Дигитален дом на душата. Стараем се да поддържаме нашата платформа максимално достъпна за всички. Все пак, създаването и поддръжката на профил в платформата изисква отделянето на ресурси. Това е причината да съществуват различни планове, между които да избирате.

Дигитален дом на душата. Стараем се да поддържаме нашата платформа максимално достъпна за всички. Все пак, създаването и поддръжката на профил в платформата изисква отделянето на ресурси. Това е причината да съществуват различни планове, между които да избирате.

Стандартна Паметна

25 лв / еднократно

„Стандартна паметна“ има ограничена поддръжка, в срок от 1 година. След този период препоръчваме надграждане до пакет „Вечна паметна“.

Очаквайте скоро!

Вечна Паметна

90 лв / еднократно

„Вечна паметна“ може да се надгради до пакет „Фамилна паметна“, който включва възможност за създаване на 10 Паметни страници за срок от 15 години.

Очаквайте скоро!

Фамилна Паметна

500 лв / еднократно

Плащането по този пакет може да бъде извършено на равни вноски. За повече информация, моля свържете се с екипа на платформата.

Очаквайте скоро!

PAMETNA -R 1- ПАМЕТНА-ДИГИТАЛЕН ДОМ НА ДУШАТА
*Плащането към нашата платформа е напълно безопасно и се осъществява посредством посредници на виртуални пос-терминали. За повече информация – Общи условия

Имате необходимост от съдействие?

Открийте отговорите на най-често задаваните въпроси, натискайки бутона отдолу.