Начало - Паметна

Паметна

Дигитален дом на душата

Как работи?

Създайте дигитален дом на душата в 2 стъпки

Запознайте се с лесния процес по създаване на дигитален дом на душата на Ваш починал близък. Проследете стъпките и създайте паметна страница, която да остане във вечността.

Създайте страница
  • Завършете профила

    Разкажете историята на починалия човек, добавете снимки и материали, които да разкажат за живота му.

  • Споделете за него

    Споделете профила на починалия човек с неговите близки и приятели, за да могат те самите да споделят спомените си с него.

Последно добавени паметни страници

Разгледайте последно добавените паметни страници в нашата платформа. Информацията се обновява динамично и затова Ви съветваме да използвате търсачката, ако търсите определена паметна страница.

Истории, които искаме да споделим

Стараем се да поднасяме единствено проверена информация и да я оформим в интересен за четене вид. Отделете време и се запознайте с интересните истории и теми, които нашият екип е подготвил за Вас.

Уникалното в ПАМЕТНА е връзката между виртуално и реално чрез QR код

Чрез QR код разположен на некролог и върху надгробна плоча даваме възможност за лесен достъп до личната дигитална страница, която съдържа цялата информация за покойника.

Една платформа. Много функционалности.

Макар и всичко да изглежда лесно, ние сме подготвили богата секция с често задавани въпроси, която да Ви послужи като ориентир при работата с платформата.

Получете помощ
Create Memory